Over ons

Service centraal bij Vlassak Installatiebedrijf

Service staat voorop bij Vlassak Installatiebedrijf. Daarom vindt u hier alle installatiediensten onder één dak. Maar niet alleen het uitvoeren van de werkzaamheden kunt u aan ons uitbesteden, we zijn ook een partner en denken graag met u mee op het gebied van installaties. Zowel voor particulieren als bedrijven zorgen we voor een complete oplossing. Met een hecht team van specialisten gaan we graag voor u op pad in Noord Brabant. Wij werken vooral in Moergestel, Oisterwijk, maar ook in een straal van 50 kilometer daaromheen zijn we u graag van dienst.

Van verwarming en sanitair en van loodgieterswerk tot dak- en zinkwerk en natuurlijk voor al uw duurzame installaties, zoals warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers en wtw installaties. Ook voor een energielabel kunt u bij ons terecht.

Midden in de samenleving

Vlassak Installatiebedrijf heeft zijn wortels in Moergestel. Daar zijn we trots op! We ondersteunen dan ook met veel plezier verschillende lokale clubs en evenementen. Zo zijn we sponsor van voetbalvereniging Audacia en ruitersportvereniging Fevior.

We maken graag kennis met u

Neem gerust contact met ons op, of bel direct: 06-51369169

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.